ALLES WAT WE GRAAG MET JE WILLEN DELEN

 

kerstkaart bestellen amersfoort

Oktober 2021 | Kerstkaart laten drukken 

Ons zusje Kaartmix.nl is een super leuke webshop waar je jouw kerstkaarten helemaal naar wens kunt laten drukken. Elk ontwerp (het zijn er 300!) is helemaal naar wnes aan te passen. Uiteraard met je eigen tekst en logo maar ook het ontwerp zelf kun je nog wijzigen zodat je de kaart exact zo krijgt als je zelf wil.

Check hier de mogelijkheden


spiegel printen

Oktober 2021 | Spiegel drukken met eigen ontwerp

Pictoprint drukt jouw ontwerp op een spiegel. Direct op echt spiegelglas gedrukt. Leuk om een spiegel kado te geven. Denk aan spiegel met gedicht, een spiegel met quote, of je eigen tekst en foto op een spiegel.

Check hier de mogelijkheden


spiegel printen

September 2021 | Tegeltje bedrukken

Pictoprint bedrukt tegeltjes met jouw eigen ontwerp. Keuze uit 15x15 cm, 20x20 cm en Friese Witjes.
Je maakt je eigen ontwerp in onze editor of upload je PDF en wij drukken jouw rechtstreeks op de tegels.

Check hier de mogelijkheden


spotify bordje

Juni 2021 | Spotifybordje

Maak bij Pictoprint je Spotify glas of Spotify bordje met je eigen Spotifybarcode naar je persoonlijk afspeellijst of favoriete album. Hier lees je er alles over!

Check hier de mogelijkheden


klikostickers

April 2021 | Fotohart

Moederdag, Valentijn of zo maar een moment waarop je iemand wil laten weten dat je aan hem of haar denkt? Het Fotohart is een opvallende en unieke manier om met je eigen boodschap en foto iemand iets liefs te sturen.

Check hier de mogelijkheden


klikostickers

Juni 2020 | Nieuwe klikostickers

Klikostickers zijn niet alleen een manier om je afvalbak een beetje op te fleuren maar ze zijn ook nog eens super praktisch. Met een klikosticker voorkom je dat je kliko door iemand anders wordt meegenomen. Al onze stickers zijn namelijk te personaliseren met naam of straat en huisnummer. We hebben nieuwe ontwerpen voor je klaarstaan!

Check hier de nieuwe ontwerpen


spuitsjablonen

Mei 2020 | Spuitsjablonen met krijtverf!

Nieuw in ons assortiment; een spuitsjabloon die je zelf kunt personaliseren met tekst en iconen. We leveren de spuitsjablonen met krijtverf of markeerspray. Of je nu iemand wil verrassen die 50 wordt of iets permanenter een boodschap op de straat of stoep wil spuiten, bij ons bestel je eenvoudig een sjabloon inclusief de juiste verf!

Bekijk hier hoe het werkt